Sport en Spel Paleis

@

Partners van Sport en Spel Paleis

De leukste sport- en speldag voor kinderen!

Beleef het in Sport en Spel Paleis

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar bieden wij het leukste speelparadijs in Den Haag:

  • Outdoor activiteiten: hoogteparcours, tokkelen, boogschieten, bumperball
  • Waterpark spektakel: tobbendansen, buikglijbaan, zwembad
  • Bungee en gewone trampolines
  • Survivalbanen en Wipe-Out hindernissen
  • Verkeerstuin en Quadbikes
  • Verschillende springkastelen

Offerte voor groepen

Het leukste indoor en outdoor spektakel voor kinderen

Het Sport en Spel Paleis is een initiatief van De Uithof en Evenementenbureau Evorsa. Door de dienstverlening van deze twee bedrijven samen te voegen is het leukste indoor & outdoor spektakel voor kinderen ontstaan: Sport en Spel Paleis.

Over De Uithof

De Uithof is een veelzijdig sport-/ entertainmentcentrum aan de rand van Den Haag. De Uithof is een multifunctioneel complex met een sneeuwbaan, schaatsbaan, kartbaan, klimmuur, health club en evenementenhal. Als u naast de toegang tot het Sport en Spelpaleis ook gebruik wilt maken van de andere activiteiten in De Uithof, dan bieden wij u het karten, skiën, snowboarden en active games tegen gereduceerd tarief! Bekijk meer informatie over De Uithof op www.deuithof.nl.

Over Evenementenbureau Evorsa

Evorsa is het evenementenbureau voor het organiseren van evenementen en sportieve activiteiten in de regio Den Haag. Wij helpen u bij het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje, kinderfeestje of groepsuitje voor jong en oud, sportief of niet! Zowel in de winter als in de zomer. Bekijk meer informatie over Evorsa op www.evorsa.nl.

Stel direct je vraag aan Sport en Spel Paleis